У Харківській області комунальні послуги вигідно оплачувати у Приватбанку

П'ятниця, 17 лютого 2017, 11:01
Найбільший державний банк України - ПриватБанк - зберігає найнижчі тарифи на оплату комунальних послуг.
У Харківській області комунальні послуги вигідно оплачувати у Приватбанку

Для деяких категорій клієнтів і при оплаті через електронні канали банку комісія відсутня повністю. Це вигідно відрізняє ПриватБанк від інших учасників ринку прийому платежів, які зберігають комісію і навіть вводять нові підвищені тарифи на оплату "комуналки".

“3 гривні - це максимальна комісія Приватбанку в Харкові при оплаті послуг газопостачання через касу відділення, - розповідає керівник бізнесу платежів і переказів ДРУ Приватбанку в Харківській області Олег Дробицький. - При оплаті через термінал самообслуговування ця комісія складає 2 грн, а через Приват24 всього 1 грн. Але цю послугу можна оплачувати і зовсім без комісії. Для цього досить підключити сервіс "Регулярний платіж". При оплаті більшості інших комунальних послуг комісія не передбачена. Пенсіонери, оплачуючи будь-які комунальні платежі в Приватбанку, також не платять комісію. На цьому тлі слід зазначити тарифи інших операторів прийому платежів в Харкові. Як правило, 3 гривні там мінімальний платіж за кожну квитанцію. Причому ця сума зростає із збільшенням розміру платежу". 

Найвигідніше, а також зручно і швидко можна оплачувати послуги через Інтернет-банк Приват24. Це можна робити, не виходячи з квартири, або зі смартфона. Достатньо один раз оплатити будь-яку послугу і відповідний шаблон платежу буде збережений. Більш того, комунальні підприємства регулярно вносять дані з поточних оплат (заборгованостей або переплат), що дозволить клієнту завжди мати повну інформацію про платежі. Всі квитанції можна роздрукувати самостійно на принтері або отримати на електронну пошту. Кожен платіж зберігається в архіві і доступний за будь-який період оплати. А, підключивши сервіс "Регулярний платіж", клієнти взагалі забувають про необхідність самостійно оплачувати "комуналку". Всі платежі автоматично списуються з карти або з рахунку в зазначену дату. 

“Існує розхожа думка, що людям старшого покоління важко користуватися сучасними банківськими сервісами, продовжує Олег Дробицький. - Це абсолютна помилка. Саме в Приватбанку для пенсіонерів створені найбільш сприятливі умови обслуговування. Повторю, всі вони оплачують комунальні платежі без комісій. Отримуючи пенсію через ПриватБанк, клієнти можуть доручити проводити всі оплати банку через "Регулярний платіж". Цю послугу можна підключити будь-якому відділенні Приватбанку. Там же співробітники швидко й дохідливо навчать клієнтів працювати в Приват24 або з терміналами самообслуговування. Досить провести одну-дві операції з допомогою наших спеціалістів і надалі можна без проблем користуватися такими сервісами самостійно". 

Статистика свідчить про те, що все більше жителів Харківської області оплачують комунальні послуги саме у Приватбанку. 

У Харківській області оплачено комунальних послуг через ПриватБанк:
2015 рік - 1 183 090 клієнтів на 348 600 000 грн, у т. ч. в Приват24 - 479 784 клієнти на 101 100 000 грн.
2016 рік - 2 525 872 клієнти на 847 800 000 грн, у т. ч. в Приват24 - 1 456 234 клієнти на 402 600 000 грн.

comments powered by HyperComments