Газодобувач у Краснограді незаконно користувався водою/ Доповнено

Середа, 22 березня 2017, 11:16
Збиток склав майже 1,3 млн. грн.
Газодобувач у Краснограді незаконно користувався водою/ Доповнено

Таку позицію прокуратури підтримав Харківський апеляційний господарський суд відносно товариства, яке займається видобуванням газу на території с. Наталине Красноградського району.

"Підприємство незаконно, без спеціальних дозволів, видобуло понад 17 тис. куб. м. води з двох артезіанських свердловин ", - розповів начальник відділу прокуратури області Олексій Лесенко.

Судовим рішенням підприємство зобов'язано відшкодувати бюджетні збитки.

Нагадаємо, що у минулому році правоохоронними органами знешкоджено 8 організованих груп у складі 31 особи, припинено злочинну діяльність трьох організованих груп з міжрегіональними зв’язками, викрито злочинну «хакерську» групу, трьом учасникам якої повідомлено про підозру у вчиненні незаконного втручання у роботу автоматизованих систем та комп’ютерних мереж упродовж останніх двох років.

Крім цього, викрито злочинну схему безакцизного ввезення скрапленого газу через митницю на територію України, за якою з 2015 року з Російської Федерації імпортовано газу більш ніж на 600 млн. грн., внаслідок чого державі завдано збитків на суму понад 40 млн. гривень 

 

comments powered by HyperComments