Печатки підприємцям більше не потрібні

П'ятниця, 24 березня 2017, 10:06
Рада спростила ведення бізнесу
Печатки підприємцям більше не потрібні

За відповідний законопроект № 4194 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними-особами підприємцями» проголосувало 235 народних депутатів, повідомляється на сайті парламенту.

Законом внесено зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, якими встановлено адміністративну відповідальність за вимогу посадової особи про наявність відбитка печатки суб'єкта господарювання, який їм подається органу державної влади або органу місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що Гройсман анонсував ліквідацію податкової міліції.

"Мова йде про те, щоб ліквідувати податкову міліцію, вже остаточно, ліквідувати економічнуслужбу Національної поліції, і ліквідувати відповідний економічний підрозділ у Службі безпекиУкраїни. Ліквідувати, створити єдину службу фінансових розслідувань, яка будевисокоінтелектуальною, якісною з точки зору недопущення економічних злочинів проти держави. Це дуже добрий крок вперед щодо створення нормального бізнес-клімату", - зауважив Прем’єр-міністр України  Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр зазначив, що минулого тижня зустрічався із силовиками для обговорення шляхів перешкоджання зловживанням контролюючих структур.

"Від кожної служби має піти чіткий сигнал вниз: перестаньте "кошмарити" бізнес, створюйте нормальні умови, підтримуйте чесний, "білий" бізнес. Зрозуміло, з тими, хто працює проти держави, ухиляється від сплати податків, породжує якісь схеми, з ними треба жорстко діяти, але 99%підприємців - абсолютно добросовісні, і їх треба захищати, допомагати і не заважати, що найголовніше", - підкреслив Глава Уряду.

"Служба фінансових розслідувань - один з системних кроків, який дозволить забрати ці різноманітні перепони, які створюються відповідні служби економічного характеру", - наголосивПрем’єр-міністр.

comments powered by HyperComments