Про відключення води нагадуватимуть SMS-ми

Вівторок, 28 березня 2017, 15:19
Таку послугу запроваджує КП «Харківводоканал»
Про відключення води нагадуватимуть SMS-ми

З травня всім абонентам, у яких мобільні телефони прикріплені до особових рахунків, в автоматичному режимі надсилатимуться SMS-повідомлення про проведення планових ремонтних робіт в тому районі, де проживає абонент, і пориви, які відбулися на мережах водопостачання та водовідведення.

Також абонент в SMS-режимі зможе отримувати інформацію про період повірки приладів обліку води, необхідності надання будь-яких документів або ж зміни в тарифах.

Для того щоб абоненти могли скористатися послугою SMS-інформування, необхідно звернутися до абонентних відділів або до call-центру КП «Харківводоканал», повідомити свою адресу, номер особового рахунку, а також вказати номер мобільного телефону, на який приходитиме SMS-розсилка.

Надалі на підприємстві планують розробити сервіс двостороннього зв'язку, який дозволить абонентам самостійно передавати показання приладів обліку води за допомогою мобільних додатків, - повідомили у КП..

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у Харкові підготовлені місця для евакуйованих з Балаклійського району. Зокрема, КП «Харківводоканал» також готове надати місця для 400 осіб в дитячих таборах відпочинку «Факел» (Помірки, 27) і «Ромашка» (селище Васищеве), на базі відпочинку «Аква» (селище Старий Салтів, Вовчанський район)

comments powered by HyperComments