Завтра в Києві відкривається Перший Фінансовий Ярмарок

Понеділок, 3 квітня 2017, 18:26
Це захід, який об'єднає представників банків та МСБ та допоможе підприємцям знайти фінансування для свого бізнесу

Заплановано, що ярмарок відкриють Юрій Буца, заступник Міністра фінансів України, Катерина Рожкова, заступник Голови Національного банку України, Олаф Цимелька, Віце-президент, KfW, представник німецького уряду.

Понад 20 спікерів, дві зали панельних дискусій на теми підприємництва та персональні консультації експертів - все це очікує відвідувачів на Першому Фінансовому Ярмарку.

Так на ярмарку фінустанов заявлено 16 банків, 3 лізингові та 1 страхова компанія.

Серед тем для обговорення – майбутнє малого та середнього бізнесу, програми з підтримки фінансування МСБ.

Панельні дискусії - Підтримка національного виробника, Експортні можливості від А до Я, Програми міжнародної та донорської підтримки МСБ, Альтернативні джерела фінансування, Можливості розвитку для агро підприємців, ІТ можливості для розвитку МСБ, Навчання для розвитку, Енергоефективність.

Учасники матимуть змогу дізнатись про:

нову програму НУФ з підтримки фінансування МСБ через банки-партнери;

стратегію розвитку МСБ 2020 та європейський досвід реалізації політики підтримки МСБ;

актуальні банківські програми кредитування для підприємців;

міжнародний досвід підтримки фінансування МСП на прикладі таких країн, як Грузія, Вірменія, Білорусь, Казахстан;

альтернативні джерела фінансування;

практичні поради щодо розвитку бізнесу.

Проект ініційований та реалізується Німецько-Українським Фондом, який вже 20 років успішно сприяє розвитку мікро-, малих та середніх підприємств в Україні. Для Німецько-Українського Фонду зміцнення МСБ є стратегічним пріоритетом, адже саме цей сегмент бізнесу є фундаментом для успішного розвитку держави у довготривалій перспективі.

Як раніше писала «Справжня Варта», «представникам МСБ в Україні непросто дістати кошти для розвитку свого бізнесу. Далеко не кожен банк взагалі надає кредити підприємцям. Наш Фінансовий Ярмарок – більше ніж ще один бізнес-форум, це дієвий інструмент у розвитку своєї справи, – коментує Андрій Фецун, к.т.н., Керівник Німецько-Українського Фонду. – Фактично, наш Фонд започатковує нову платформу для українського підприємництва, яка надає доступ до кредитних ресурсів та інформує щодо можливих джерел фінансування. Участь у ярмарку безкоштовна, підприємцям потрібно лише зареєструватись на сайті події».

Перший Фінансовий Ярмарок відбудеться 4 квітня 2017 року в Українському домі в Києві (вул. Хрещатик, 2). Початок офіційної частини о 10:00, реєстрація з 9:00

comments powered by HyperComments