Субсидіянтам дадуть "живих грошей"

Четвер, 27 квітня 2017, 10:03
Українці, які зекономили субсидії, отримають грошову компенсацію до 1 вересня 2017 року
Субсидіянтам дадуть "живих грошей"

На цьому під час засідання уряду 26 квітня наголосив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Порядок монетизації дуже чітко розписаний і до 1 червня підприємства-надавачі послуг мають сформувати списки людей, що мають економію відповідних енергоресурсів, і передати ці списки до управлінь соцзахисту населення. На підставі цих списків до 1 вересня люди повинні отримати кошти. У Державному бюджеті України всі необхідні ресурси для цього є», - сказав Павло Розенко.

«Це перший крок до монетизації субсидій. Це ми робимо вперше в історії України», - підкреслив віце-прем’єр-міністр.

Як раніше писала «Справжня Варта», Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розкритикував засоби масової інформації, котрі розповсюджують власні висновки про пенсійний вік, зроблені на підставі заяви чиновника МВФ.

У своєму акаунті на ФБ Павло Розенко написав таке:

«Українська влада погодилася з необхідністю проведення пенсійної реформи. На думку МВФ, вона може включати в себе питання підвищення пенсійного віку або стажу – представник МВФ».

Бачу вже декілька десятків посилань цієї новини в ЗМІ із заголовком: «Влада погодилася із підняттям пенсійного віку». От звідки ці заголовки беруться??? Що за брєд??

Мені цікаво: один якійсь неук або свідомий маніпулятор вигадав «від фонаря» заголовок. Для чого інші ЗМІ тупо починають поширювати відверту маячню? Причому навіть не знаходять можливості позвонити і перепитати позицію «влади»!

Тому в сотий раз повторюю позицію «влади»: пенсійна реформа має бути, і, сподіваюсь, вона таки буде проведена.

comments powered by HyperComments