Світлична поставила задачу керівництву «Шебелинки» підвищити зарплату робітникам

П'ятниця, 28 квітня 2017, 11:04
Строк - до кінця 2017 року
Світлична поставила задачу керівництву «Шебелинки» підвищити зарплату робітникам

Якщо ростуть обсяги виробництва - повинен зростати і добробут працівників.

Під час наради з керівництвом підприємства Юлія Світлична зазначила, що ГПУ «Шебелинкагазвидобування» за підсумками минулого року значно збільшило обсяги видобутку газу і, відповідно, прибуток. Вона підкреслила, що економічні успіхи підприємства повинні відбиватися на заробітній платі співробітників.

«Ви повинні прагнути того, щоб до кінця року збільшити середню заробітну плату. Це хороший стимул для працівників, так що в цьому зацікавлене і підприємство», - зазначила Юлія Світлична.

Юлія Світлична розповіла, що в цьому році між Харківською обласною адміністрацією та ПАТ «Укргазвидобування» підписано угоду про залучення коштів підприємства до вирішення цієї проблеми. На будівництво очисної станції виділено 9,5 млн грн. Проект вже розроблений, після травневих свят розпочнуться тендерні процедури. Ще 4 млн грн буде спрямовано на будівництво глибоководної свердловини для забору питної води - її побудують вже в цьому році.

Також губернаторка провела прийом працівників підприємства.

У ході прийому порушувалися питання щодо переходу багатоквартирних будинків Донця з централізованого на центральне опалення, ремонту покрівель, можливості відновити роботу підвідділу поліції в селищі для посилення заходів безпеки, питання щодо очищення річки Сіверський Донець тощо.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична провела виїзний прийом громадян у Краснокутському районі. Головна турбота мешканців району - земельні питання та дороги.

comments powered by HyperComments