Укрпошта пообіцяла найдешевшу доставку

Четвер, 11 травня 2017, 13:05
Але при цьому клієнту пропонується вибрати між ціною і строком доставки відправлення
Укрпошта пообіцяла найдешевшу доставку

Компанія запускає послугу доставки з найдешевшими тарифами Укрпошта Стандарт, - повідомила прес-служба.

На відміну від Укрпошти Експрес /прискорена пошта, діє з 1 травня 2017 року/:
– тариф Укрпошти Стандарт на 20% дешевший
– нижча доплата за доставку в село
– найдоступніші тарифи на доставку відправлень до 30 кг
– строки доставки складають від 3 до 6 днів (в залежності від тарифної зони: у межах обласного центру, у межах області та між обласними центрами; у межах України)

Таким чином, Укрпошта пропонуватиме клієнтам як послугу експрес-доставки протягом 24 чи 48 годин, що продовжує залишатись на 30-40% дешевшою, ніж у інших операторів, так і послугу стандартної доставки, коли клієнти зможуть отримати свої відправлення у межах 3-6 днів за найбільш привабливим економічним тарифом.

Як раніше писала «Справжня Варта», Росія заборонила грошові перекази в Україну за допомогою іноземних платіжних систем. Відтепер прямий експрес-переказ грошей буде неможливий.

Після вступу в силу нового закону для отримання грошей з РФ від родичів або знайомих доведеться відкривати банківський рахунок або везти гроші нелегально з ризиком їх втратити.

Залишаються і інші засоби переказу - через картки на родичів, соцмережі, які почали надавати такі послуги, Укрпошту /через міжнародну фінансову систему всесвітнього поштового союзу/, біткоіни, але всі вони або надмірно витратні, або не швидкі, або залежать від курсу валют.

comments powered by HyperComments