Спритна харківя'нка виманила трішечки "євриків" у довірливого британця

П'ятниця, 12 травня 2017, 18:32
Її заробіток на знайомстві в соцмережах склав 4500 євро
Спритна харківя'нка виманила трішечки "євриків" у довірливого британця

За ці гроші невідома красуня пообіцяла приїхати до 47-річного громадянина Англії. Але отримав їх від нього на банківській рахунок в борг, десь пропала.

На даний час вирішується питання щодо внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по розшуку та встановленню місця знаходження дівчини, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові не припиняються випадки телефонного шахрайства.

Черговий такий випадок стався 10 травня у Холодногірському районі.

63-річний чоловік віддав за "сина у поліції" 2800 доларів США та 5000 гривень.. При цьому гроші на вимогу телефонних шахраїв він залишив на пустирі поблизу станції метро "Холодна гора" під кущем.

Лише після цього чоловік дізнався, що його син не затримувався поліцією, - повідомили у ГУНП.

Також на довірливих харків'янах шахрай "заробив" 104 тис. доларів США.

Одному із знайомих він запропонував допомогти перевести нерухомість в нежитловий фонд. З цією метою він виготовив та використав завідомо підроблений документ - відповідне рішення Московського районного суду м. Харкова. На підставі цього рішення проведено реєстрацію права власності на об'єкт нерухомості. Така послуга коштувала потерпілому 4 тис. доларів США.

Ще одною жертвою шахрая стала давня подруга. Він взяв у неї в борг 80 тис. доларів США під приводом здійснення ремонту квартири. При цьому він навіть не збирався їх повертати.

Третій потерпілий сплатив зловмиснику 20 тис. доларів США за обіцянку вирішити питання щодо виділення у власність земельної ділянки.

comments powered by HyperComments