Сюрприз вдався. Тарифи на холодну воду істотно подорожчали

Понеділок, 15 травня 2017, 17:03
24 водоканали підняли ціни на 7% до 28%
Сюрприз вдався. Тарифи на холодну воду істотно подорожчали

Подорожчання торкнулося Києва та обласних центрів – Львів, Рівне, Дніпро, Хмельницький, а також ряду менших міст – Ірпінь, Вишневе, Боярка, Кам’янець-Подільський, Павлоград, Лисичанськ, Коломия та інші. Рівень подорожчання коливається від 7% до 28%. Найбільший % зростання – у Львові, в чисельному вимірі тарифу – у Рівному та Києві.

Як відзначає "Нова комунальна Україна", подарунок перед затяжними травневими святами українцям влаштувала НКРЕП на своєму засіданні 26 квітня, а 11 травня її постанови були опубліковані в газеті "Урядовий кур'єр". Відтак вони набрали чинності з дня, наступного за днем їхнього опублікування.  Сказати, що регулятор змінив тарифи якось підкилимно чи без обговорення не можна: всі вони порціями ухвалювалися на засіданнях у січні, лютому та березні за участі органів місцевого самоврядування. Але фінальні постанови приймалися саме 26 квітня напередодні свят, ймовірно, щоб не збурювати негатив споживачів і взагалі.

Як раніше писала «Справжня Варта», за годину роботи електропечі треба буде заплатити 28,9 грн., погладити брюки -1,85 грн.

Підраховано, скільки українцям доведеться заплатити за світло при використанні електропобутових приборів.

comments powered by HyperComments