«Нова пошта» відкрила грошові перекази, «Укрпошта» почала приймати комунальні платежі

Вівторок, 16 травня 2017, 14:14
Обіцяють можливість отримувати перекази за 15 хвилин.
«Нова пошта» відкрила грошові перекази, «Укрпошта» почала приймати комунальні платежі

Компанія «Пост Фінанс», що входить до групи компаній «Нова пошта», розширила можливості переказу «Миттєвий». Відтепер переказати кошти можна і через термінали самообслуговування. Отримувач зможе одержати переказ вже за 15 хвилин у касі «Пост Фінанс», яка є у кожному з понад 2300 відділень «Нова пошта» по всій Україні.

Партнером компанії в запровадженні сервісу стала міжнародна платіжна система TYME, мережа якої складається з понад 3000 точок по Україні. Термінали розташовані у зручних для споживача місцях: гіпермаркетах, торгових центрах, невеликих магазинах.

Укрпошта відновила співпрацю з київським комунальним підприємством «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (далі — ГІОЦ) та приймає оплату всіх комунальні платежів у м. Київ.

Також ПАТ «Укрпошта» та КП «ГІОЦ» підписали угоду про співпрацю на взаємовигідних умовах.Відтепер кияни можуть оплачувати усі комунальні послуги у відділеннях Укрпошти без комісії. Заради зручності клієнтів компанія буде приймати квитанції на оплату без перерв на обід.

Нагадаємо, що у січні 2017 року ПАТ «Укрпошта» тимчасово призупинила приймання комунальних платежів на рахунки ГІОЦ у зв’язку з нерентабельністю співпраці.

Як раніше писала «Справжня Варта», Укрпошта пообіцяла найдешевшу доставку. Але при цьому клієнту пропонується вибрати між ціною і строком доставки відправлення.

comments powered by HyperComments