Ярмарок вакансій у Харкові пройде під гаслом «Вдягни вишиванку - втіль у життя професійну забаганку!»

Вівторок, 16 травня 2017, 18:31
Понад 40 роботодавців запропонують високооплачувані вакансії
Ярмарок вакансій у Харкові пройде під гаслом «Вдягни вишиванку - втіль у життя професійну забаганку!»

Таку обіцянку надали у Харківському обласному центру зайнятості, який виступив організатором ярмарки.

Захід пройде 18 травня з 11:00 до 15:00 у VIP-зоні ОСК «Металіст» (вул. Плеханівська, 65).

Робота чекатиме на менеджерів, маркетологів, рекрутерів, провізорів, копірайтерів, перекладачів, айтішників та інженерів, представників робітничих професій. Увазі шукачів роботи буде представлено майже 50,2 тис. вакансій по Україні, з яких 3,2 тис. вакансій - у Харкові.

Охочі зможуть пройти тестування, отримати інформацію щодо професійного навчання та інші корисні поради з пошуку роботи. Відбудуться безкоштовні майстер-класи та тренінги.

«Родзинкою» заходу стануть співбесіди англійською мовою. Серед роботодавців будуть представники міжнародних компаній. Активна молодь зможе створити відеорезюме.

Ярмарок вакансій пройде під гаслом «Вдягни вишиванку - втіль у життя професійну забаганку!» в рамках Всеукраїнської кампанії «День кар’єри (Profit day)». Проект орієнтований на молодь без досвіду роботи, яка починає свою професійну кар’єру. Заходи відбудуться у 8 регіонах України.

Як раніше писала «Справжня Варта», мінімальний страховий стаж підвищать.

Це буде зроблено замість збільшення пенсійного віку.

Про це повідомив в ефірі телеканалу «112.UA» сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Не буде підвищення пенсійного віку. Але там буде відміна оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів, і там буде підвищення пенсій. Від 200 до 1000 грн отримають 5,6 млнукраїнських пенсіонерів. Це буде щомісячно, і інфляція буде стабільною, а ціни – в межах прогнозованих коливань», - відзначив прем’єр.

comments powered by HyperComments