Російський "Сбєрбанк" на Захаржевського традиційно "замінували"/ Доповнено

Середа, 17 травня 2017, 10:54
Там знову шукають вибухівку
Російський "Сбєрбанк" на Захаржевського традиційно "замінували"/ Доповнено

Повідомлення про те, що в будівлі, розташованої на вулиці Донець-Захаржевського, 2 начебто знаходиться вибухівка, надійшло до Київського відділу поліції сьогодні о 9:10.

Для перевірки інформації за адресою виїхала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції, - повідомили у ГУНП.

Доповнено.

Щойно поліцейські повідомили, що інформація про замінування банківської установи в Харкові не підтвердилась

В результаті перевірки жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено. Працівники поліції провели огляд 3628 кв.м. приміщень та прилеглої території, евакуювали 100 осіб. Слідчим вирішується питання про внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», Повідомлення про те, що в будівлі, розташованої на вулиці Донець-Захаржевського, 2 начебто знаходиться вибухівка, надійшло до Київського відділу поліції 13 травня о 10:55.

Як повідомили у ГУНП, інформація про замінування банківської установи в Харкові не підтвердилась. Працівники поліції провели огляд 4500 кв.м. приміщень та прилеглої території, евакуювали 100 осіб.

Слідчим вирішується питання про внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Також

10 квітня активісти заблокували відділення цього банку.

Блоквання перейшли у сутички з поліцією.

Поліція надала офіційний коментар подіям біля Сбербанку на Донець-Захаржевського. Відносно працівників поліції було застосовано сльозогінний газ.

comments powered by HyperComments