Світлична підписала меморандум з банкірами

Середа, 24 травня 2017, 14:36
Мета меморандума - створення на Харківщині системи фінансової грамотності харків'ян
Світлична підписала меморандум з банкірами

Підписанти - ХОДА, Харківський банківський союз, Харківський університетський консорціум та Харківський навчально-науковий інститут Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи», - повідомляє «Справжня Варта»

Регіональний центр фінансової грамотності буде ініціювати проведення профільних досліджень, формувати єдину політику, координувати різнопланові ініціативи. Це буде підвищувати не лише рівень довіри до банківських установ, але і до всієї фінансової системи.

«Банківська система Харківської області може пишатися своїми працівниками, може пишатися своєю стабільністю. Банківська система в регіоні розвивається, запроваджуються нові підходи. Дуже приємно, що злагодженість, професіоналізм, виваженість, можливість прийняття відповідальних рішень надають можливість харків’янам спати спокійно й не хвилюватися за свої фінансові ресурси. І це важливий внесок, який ви робите», - звернулася до банківських працівників голова ХОДА Юлія Світлична.

Також губернаторка відзначила: "Мені приємно, що Харківський банківський союз виступив з ініціативою підписання меморандуму задля того, щоб створити Регіональний центр фінансової грамотності населення».

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківський університетський консорціум став візитівкою регіону. Зокрема, в даному проекті беруть участь такі харківські виші, ХНУ ім. В.Н. Каразіна, Харківській регіональний інститут державного управління та Державна академія культури.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments