Мінінфраструктурі повернули у Харкові майно

Вівторок, 13 червня 2017, 17:07
Господарський суд області відібрав у підприємця на Основі нежитлові приміщення площею понад 2 тис. кв. м.
Мінінфраструктурі повернули у Харкові майно

Приводом для позову Харківської місцевої прокуратури №5 стали порушення при відчуженні державного майна, - повідомляє «Справжня Варта»

Вартість цих приміщеннь оцінено у 1,4 млн. грн.

У 2009 році Господарський суд області визнав право власності за приватником. Після цього прокуратура оскаржувала це рішення у судах апеляційної інстанції. Як результат - договори купівлі-продажу визнані недійсними.

Крім того, суд встановив факт належності цього майна до державної власності, проте на час подання позову до Господарського суду майно так і перебувало у розпорядженні приватного підприємства. У будівлі функціонували виробничі приміщенн

Як раніше писала «Справжня Варта», екс-посадовців Дергачівської РДА звинуватили у незаконному виділенні землі на 6,7 млн. грн.

За інформацією першого заступника керівника місцевої прокуратури Олександра Цимбалюка, у 2009 році посадові особи Дергачівської районної державної адміністрації передали у приватну власність п'ятьом громадянам 10 га землі для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель лісогосподарського призначення.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments