Податківців реформують не в старий Мінсдох, а в інтелектуалів

Понеділок, 26 червня 2017, 14:06
Керівник ДФС Мирослав Продан збереже свою посаду
Податківців реформують не в старий Мінсдох, а в інтелектуалів

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи реформу Державної фіскальної служби, - повідомляє «Справжня Варта»

За його словами, ДФС залишається в Міністерстві фінансів, але Службу треба перебудувати і повністю реформувати.

"Це повинен бути не каральний орган, а інтелектуальний, з серйозними і цивілізованими повноваженнями", - цитує Прем’єра його прес-служба.

При цьому Глава Уряду назвав «неприпустимим» будь-яке відродження ліквідованого Міністерства доходів і зборів. «Я абсолютно проти відродження Мінсдоха (Міндоходів та сборів). Це недопустимо», - сказав Прем’єр-міністр.

Він висловив сподівання, що діючий керівник ДФС Мирослав Продан зможе запровадити нові системні зміни й сервіси для підтримки малого та середнього бізнесу.

«Він (Продан) багато витягнув на своїх плечах, тому що система була не готова. Звичайно, йому потрібно більше підтримки в системі, але система хвора, її треба перезавантажувати. Це серйозний виклик. Я йому (Продану) буду тільки допомагати, щоб ДФС стала сервісною структурою з людським обличчям», - сказав Глава Уряду.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримані податківці дають викривальні покази проти екс-міністра О. Клименка.

Як повідомили у Генеральній прокуратурі України,  в рамках розслідування кримінального провадженням за фактом створення так званих "програмних підприємств", які брали участь в схемі ухилення від сплати податків, Головною військовою прокуратурою Генпрокуратури України продовжуються допити як колишніх, так і діючих працівників податкових органів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments