Укрпошта зробила знижку для селян

Четвер, 29 червня 2017, 11:03
Тарифи знижені з 1 липня для продуктів «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт»
Укрпошта зробила знижку для селян

Раніше  для  відправлень  в  село  «Укрпоштою  Стандарт»  в  межах  області нараховувалась доплата 6 грн,  в  межах  України  -  15  грн.  Відтер встановлюється єдина ціна 6 грн. для всієї України, - повідомляє «Справжня Варта»

Для  відправлень  в село «Укрпоштою Експрес» в межах області була доплата 9 грн,   в  межах України - 30 грн. Відтепер єдина ціна становитиме 9 грн для всієї України.

Як раніше писала «Справжня Варта», «Укрпошта» почала приймати комунальні платежі.

Укрпошта відновила співпрацю з київським комунальним підприємством «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (далі — ГІОЦ) та приймає оплату всіх комунальні платежів у м. Київ.

Також ПАТ «Укрпошта» та КП «ГІОЦ» підписали угоду про співпрацю на взаємовигідних умовах.Відтепер кияни можуть оплачувати усі комунальні послуги у відділеннях Укрпошти без комісії. Заради зручності клієнтів компанія буде приймати квитанції на оплату без перерв на обід.

Нагадаємо, що у січні 2017 року ПАТ «Укрпошта» тимчасово призупинила приймання комунальних платежів на рахунки ГІОЦ у зв’язку з нерентабельністю співпраці.

Раніше Укрпошта пообіцяла найдешевшу доставку. Але при цьому клієнту пропонується вибрати між ціною і строком доставки відправлення.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments