Microsoft намагається отримати велике замовлення від Міністерства освіти

Понеділок, 3 липня 2017, 14:07
Компанія готова повністю переобладнати 1 клас у пілотній початковій школі за принципом «1 учень – 1 комп’ютер».
Microsoft намагається отримати велике замовлення від Міністерства освіти

Крім того, «Microsoft Україна»  зацікавлена в проведенні аудіту шкільного обладнання спіьно з Мінсовіти та поширення доступу до швидкісного Інтернету в школах, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це було заявлно під час зустрічі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з керівником по роботі з закладами освіти «Microsoft Україна» Наталією Дорош.

«Йдеться про повне переобладнання класу – встановлення інтерактивної дошки, учительського та учнівських комп’ютерів, виведення Інтернету та встановлення освітніх програм на пристрої. Єдине, що для нас дуже важливо, щоб це була одна з пілотних шкіл Нової української школи з активним, готовим до змін учителем, розташована десь у сільській місцевості, де можливість подібної трансформації за рахунок бюджетних коштів дуже мала», – пояснила Наталія Дорош.

Лілія Гриневич підтримала таку ініціативу, а також зазначила, що для цього проекту потрібно провести окремий конкурс для шкіл.

Як раніше писала «Справжня Варта», Разом з Міністерством освіти і науки України українська філія компанії долучатиметься до розробки Концепції Нової української школи.

У межах співпраці МОН з компанією щодо впровадження ІКТ в освітній процес також розроблено рекомендований план дій Microsoft Education Transformation Framework і концепція програми «Школа майбутнього» – карта впровадження інформаційних технологій.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments