«ПриватБанку» влаштували «маскі-шоу»

П'ятниця, 7 липня 2017, 01:13
У Дніпрі представники спецназу обшукали центральний офіс ПриватБанку.
«ПриватБанку» влаштували «маскі-шоу»

Автоматники у формі влаштували «маскі-шоу» в головному офісі «ПриватБанку», повідомляє «Справжня Варта».

На територію фінансової установи зайшли люди в камуфляжі і попросили працівників банку не робити фотографій.

Співробітники «ПриватБанку» говорять, що НАБУ вилучило в головному офісі документи. Мова, за словами різних джерел, йде або розкрадання коштів, спрямованих державою на капіталізацію банку, або про завищення потреби в капіталі.

У прес-службі Національного антикорупційного бюро України повідомили: слідчі дії проводять детективи НАБУ під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у рамках розслідування двох кримінальних проваджень за частиною другою статті 364 ККУ «Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки» та частиною п'ятою статті 191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах». Перевіряють можливе зловживання своїм службовим становищем службовцями Нацбанку України, а також розтрати коштів «ПриватБанку» в особливо великому розмірі, вчиненої колишнім менеджментом та колишніми власниками банку, внаслідок чого держава зазнала збитків у розмірі докапіталізації банку в сумі 116,8 мільярда гривень.

Як зазначають у прес-службі «ПриватБанку», наразі працівники установи всіляко сприяють проведенню слідчих дій та спільно з НАБУ проводять ретельний аналіз "токсичного портфеля" кредитів попередніх власників банку. Слідчі дії у центральному офісі в Дніпрі триватимуть кілька днів.

 

 

comments powered by HyperComments