На будівництво житла для контрактників буде виділено мільярд гривень

Вівторок, 11 липня 2017, 15:01
Під час засідання Ради національної безпеки і оборони Петро Порошенко вніс пропозицію спрямувати 1 млрд грн на створення комфортних умов проживання для військовослужбовців контрактної служби.
На будівництво житла для контрактників буде виділено мільярд гривень

Президент наголосив на необхідності забезпечити в пунктах постійної дислокації бригад нормальні умови розміщення для контрактників, повідомляє Справжня Варта.

«У нас зараз понад 90 тисяч військових уклали контракти зі Збройними силами України. По факту ми маємо 100% військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО на контрактній основі. Для повернення в пункти постійної дислокації ми маємо забезпечити їм комфортне житло. Це будуть не казарми, а житло для контрактників», - сказав Петро Порошенко.

Президент поставив завдання, щоб за 1 млрд грн, який буде виділено зі спеціального фонду державного бюджету, було забезпечено розміщення мінімум 15 тисяч контрактників. Він наголосив, що необхідно забезпечити будівництво в межах 150 тис. квадратних метрів житла і створити близько 100 житлових комплексів з відповідною інфраструктурою для проживання і реабілітації військовослужбовців.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

 

 

comments powered by HyperComments