Оновлений стадіон «Авангард» відкриють цього року на Зміївщині – депутат від «Солідарності» / Фото

Четвер, 3 серпня 2017, 16:01
Оглянути завершальні роботи із реконструкції стадіону «Авангард» у м. Зміїв завітав депутат Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Віталій Кошеленко, який з перших днів свого депутатства взяв під особистий контроль відновлення стадіону на рідній Зміївщині.
Оновлений стадіон «Авангард» відкриють цього року на Зміївщині – депутат від «Солідарності»  / Фото

Як розповів Віталій Кошеленко, 2015 року проект із реконструкції стадіону був відкоригований (з 2012 року на ньому зупинились усі роботи), за яким остаточна сума на відновлювальні роботи склала 19 млн. грн.

«За 2015-2016 роки із державного, обласного та районного бюджетів було виділено кошти в сумі майже 11 млн. грн., за які проведено земляні роботи, облаштування дренажу, укладання покриття зі штучної трави з внесенням піщано-гумової суміші на футбольне поле, облаштовано бігові доріжки, укладено мережі дощової каналізації та поливального водопроводу, господарсько-питного водопроводу, придбано ворота футбольні», - повідомив депутат обласної ради.

Цього року завершальні роботи із реконструкції стадіону «Авангард» було профінансовано із Державного фонду регіонального розвитку, які, за словами підрядника, до середини вересня будуть успішно виконані.

Віталій Кошеленко повідомив, що стадіон «Авангард» буде відкритий для всіх районних та шкільних команд, як для проведення ігор, так і для тренувань.

«Маю сподівання, що футбольна команда Змієва «Олімп», яка грає за першість області, матиме змогу вже у вересні зіграти останні матчі першості на рідному полі. Зовсім скоро, користуючись нагодою, ми зможемо висловити щиру вдячність губернатору області Юлії Світличній, а також Ігорю Райніну, який на той час був головою Харківської обласної державної адміністрації, які нас почули та підтримали наше прагнення відновити стадіон «Авангард» на Зміївщині і повернути усім спортсменам та вболівальникам великий спорт», - зазначив депутат Харківської обласної ради Віталій Кошеленко.

comments powered by HyperComments