В Україні створять державний фонд стартапів

П'ятниця, 1 вересня 2017, 18:09
Гройсман пообіцяв створити наступного року Фонд підтримки стартапів
В Україні створять державний фонд стартапів

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, - повідомляє «Справжня Варта»

«Ми плануємо створити наступного року Фонд підтримки стартапів. Будемо підтримувати,будемо інвестувати, - зазначив він. – Мова про високотехнологічні продукти, які маємовпроваджувати».

Глава Уряду підкреслив, що  українські винахідники відомі всьому світу, проте інфраструктуридля їх роботи в Україні майже немає.

«Нам треба створювати усю інфраструктуру, щоб ідея зароджувалася тут, ми в неї  інвестувалиі впроваджували у реальний сектор економіки», - сказав Володимир Гройсман.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові відібрали найкращі студентські стартапи.

 Учасники презентували свої проекти в чотирьох номінаціях: «Харків - територія успішної кар'єри», «Розумному місту - креативна молодь», «Рідному Харкову - стабільний розвиток» і «Харків - місто відкрите, творче, толерантне».

Конкурс проходив у два етапи - спочатку були відібрані кращі роботи, які в другому турі презентували і захищали їх автори. Оцінювали проекти члени експертної ради, до якої увійшли викладачі вищих учбових закладів міста, представники Департаменту освіти і Департаменту у справах сім'ї, молоді і спорту, а також члени Молодіжної ради.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments