«Укроборонпром" у сім разів збільшив розмір замовлення для підприємств Харківщини

Вівторок, 26 вересня 2017, 11:07
340,4 млн гривень надійшло від концерну підприємствам області
«Укроборонпром" у сім разів збільшив розмір замовлення для підприємств Харківщини

Тому, за словами представника концерну,  Харківська область є лідером у реалізації програми імпортозаміщення «Укроборонпрому», - повідомляє «Справжня Варта»

Це заявив заступник генерального директора з розвитку концерну Артур Херувімов на IX Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

«За три роки ми збільшили у п’ять разів кількість підприємств Харківської області, з якими налагоджено кооперацію. Інвестиції у вигляді замовлень у підприємства регіону збільшились більше, ніж у 7 разів: з 46,5 млн гривень до 340,4 млн гривень. Понад 1800 студентів харківських вишів пройшли практику на підприємствах «Укроборонпрому», – розповів Артур Херувімов.

За його словами, у 2014 році концерн взявся до реалізації масштабної програми імпортозаміщення. Підписано меморандуми про співробітництво з 21 обласною державною адміністрацією. Наразі з державним концерном співпрацюють 394 підприємства.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківська промисловість цього року демонструє впевнене зростання завдяки машинобудуванню.

22 вересня у Харкові відбувся форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Головними темами для обговорення стали модернізаційні пріоритети для України, розвиток машинобудування та експорту.  Під час економічного форуму у Харкові були підписані важливі угоди. ХОДА домовилася про співпрацю зі щведами, німцями, китайцями та їхніми представниками у Харкові і в Україні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments