Під час візиту Володимира Гройсмана на «Турбоатом» підписані контракти на 5,5 млрд грн.

Четвер, 28 вересня 2017, 14:32
Ці контракти завантажать «Турбоатом» на декілька років уперед. - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична
Під час візиту Володимира Гройсмана на «Турбоатом» підписані контракти на 5,5 млрд грн.

Під час візиту Володимира Гройсмана на «Турбоатом» було підписано програму участі між ДП НАЕК «Енергоатом» та ПАТ «Турбоатом» щодо постачання обладнання для АЕС України на п’ятирічний період з 2018 по 2022 роки , - повідомляє «Справжня Варта».

Крім того, підприємство склало угоду з придбання обладнання для турбін К-330 Слов’янської ТЕС з «Донбасенерго» та підписало меморандум з Westinghouse Electric при підтримці ДП НАЕК «Енергоатом» щодо підвищення ефективності обладнання та підвищення потужності діючих енергоблоків АЕС України. Загальна сума контрактів склала 5,5 млрд грн.

«Ці контракти завантажать «Турбоатом» на декілька років уперед, - відзначила Юлія Світлична. - А це - стабільна робота для працівників не тільки цього підприємства, але й суміжних – тих, що виробляють запчастини для загального збирання».

Як раніше писала «Справжня Варта», на базі «Турбоатому» 28 вересня проходить Всеукраїнська нарада «Стратегічні напрями розвитку машинобудування України: від ініціатив до національної промислової політики».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments