Вищий господарський суд України підтримав прокуратуру у "земельному питанні"

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 10:33
Рішенням суду скасовано виділення обслуговуючому кооперативу у власність земельної ділянки загальною площею 1,24 га у м. Харкові.
Вищий господарський суд України підтримав прокуратуру у "земельному питанні"

Це рішення було прийняте у 2016 році Харківською міськрадою, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України, подання було зроблене  Харківською місцепою прокуратурою № 3.

Генпрокуратура  зазначає, що Харківська міська рада, будучи обізнаною про незаконність прийнятого нею рішення, а також про наявність численних судових справ з приводу неправомірної передачі земельних ділянок у власність фіктивним житлово-будівельним кооперативам, вкотре намагалася скасувати законні судові рішення, якими за втручання прокуратури повернуто землю територіальній громаді міста Харкова.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  Печерський суд надав дозвіл Генпрокуратурі на доступ до документів обслуговуючих кооперативів «Житлобуд-1» та «Авантаж». Генпрокуратура вважає ці структури причетними до т.з. "кооперативної схеми"

Як виходить з матеріалів ухвали суду від 4.08.2017 р. по справі № 757/45258/17-к , причетними до цієї справи слідчі-прокурори розглядають діючого мера Харкова Генадія Кернеса, екс-мера Михайла Добкіна та екс-заступника мера Тетяну Овіннікову.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments