У Харкові кіоски не тільки зносять, але й легалізують

Середа, 25 жовтня 2017, 09:09
Близько ста власників МАФ-ів попросили нове КП Студентське» їх легалізувати
У Харкові кіоски не тільки зносять, але й легалізують

Такі дані за чотири місяці повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, - повідомляє «Справжня Варта».

Новий порядок надання в користування малих архітектурних форм в місті Харкові був затверджений на 13-й сесії Харківської міської ради, яка пройшла 21 червня. Згідно з прийнятим документом, питаннями оренди і розміщення МАФів в Харкові займається комунальне підприємство «Студентське», яке розташоване за адресою: вул. Чернишевська, 26. Процес оформлення оренди елементів благоустрою займає близько місяця. Договір оренди з підприємцем підписується на рік.

Як раніше писала «Справжня Варта», питаннями оренди і розміщення малих архітектурних форм в місті Харкові тепер займається нове комунальне підприємство «Студентське», яке розташоване на вулиці Чернишевській, 26.

На 13-й сесії Харківської міської ради, яка пройшла 21 червня, був затверджений новий порядок надання в користування малих архітектурних форм в місті Харкові. Згідно з документом, підприємці подають в КП «Студентське» заяву з проханням орендувати той чи інший елемент благоустрою. До неї необхідно докласти фотографію обраного об'єкта. Протягом 15 днів фахівці розглянуть заяву і перевірять цей об'єкт.

Також за рік знесено 120 малих архітектурних форм / МАФ-ів /.

Відносно масштабів зносу, то про це можна судити за такими цифрами: у місті знаходиться близко 4 тис. кіосків, а під знос у цьому році підпав 241 об'єкт

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments