Люди хочуть отримувати на 30% більше того, що їм мають намір запропонувати роботодавці

Вівторок, 31 жовтня 2017, 18:11
Найменші потреби у харків'ян
Люди хочуть отримувати на 30% більше того, що їм мають намір запропонувати роботодавці

Харків'яни майже згодні працювати в середньому за 6600 грн., які пропонують їм у середньому роботодавці, тільки просять доплатити їм 140 грн.

Такі дані містяться в дослідженні ринку праці, зробленому сайту rabota.ua, - повідомляє «Справжня Варта».

У Києві у претендентів найвищі запити по заробітках: в середньому роботодавці пропонують 8300 грн, а працівники не згодні найматися менш ніж за 10 800 (різниця в 30%). У Львові, Одесі та Дніпрі різниця між зарплатних пропозицією і очікуванням поменше - до 15%. У Харкові вони майже збалансовані: пропозиція - 6600 грн, а очікування - 6740 грн (+ 2%), - відзначає видання ua.today.

Згідно з даними дослідження кадрового порталу HeadHunter Україна (hh.ua)., Которон базується на аналізі вакансій і резюме, виставлених на порталі, найвища конкуренція серед топ-менеджерів - 13 осіб на місце. Удвічі менше вона у юристів і гірників - 6,2 чол на місце, серед тих, хто тільки починає кар'єру, - 5,7 чол на вакансію, в мистецтві і мас-медіа - 4,8 чол. А ось у робочих, страхових агентів, служби сервісу (офіціанти, перукарі, кур'єри), автобізнес і консалтинг - недобір: на одне місце від 0,6 до 0,9 претендента.

Також, за даними HeadHunter Украина, найчастіше підвищення було незначним: на понад 30% зарплата підвищилася лише у 10% компаній.

Як раніше писала «Справжня Варта», хто найбільш затребуваний на ринку праці.

Держслужби зайнятості повідомила, які фахівці користуються найбільшим попитом в Україні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments