Суд. Ціна питання - 12,5 млн. грн. бюджетних коштів

П'ятниця, 10 листопада 2017, 16:29
Прокуратура вважає незаконним договір підряду на реконструкцію трамвайного переїзду
Суд. Ціна питання - 12,5 млн. грн. бюджетних коштів

За інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури №1 Катерини Шевцової, за результатами вивчення офіційної електронної системи публічних закупівель "Prozorro" прокуратура виявила закупівлю, де всі тендерні пропозиції учасників не відповідали обов'язковим вимогам документації та чинному законодавству , - повідомляє «Справжня Варта».

Торги  були проведені влітку поточного року на право на реконструювати трамвайний переїзд вартістю 12,5 млн. грн.

Прокуратура вважає порушенням те, що учасники не вказали інформацію щодо наявності обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт. Вимоги - відмінити результати торгів та сам договір.

Позов знаходиться на розгляді Господарчого суду області.

Як раніше писала «Справжня Варта», прокуратура вимагає відмінити постанову НКРЕКП про підвищення тарифів на воду у Харкові.

Як вважають у прокуратурі, всупереч законам, постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) від 25.07.2017 не зареєстрована в Міністерстві юстиції, не включена до Єдиного державного реєстру,  реєстраційний номер не присвоєно.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments