Грошi

16:33
В Україні клієнтські платежі затримують дев`ять банків, їх загальна сума становить близько 1,7 млрд. гривень.
15:12
Кабінет Міністрів України розглядає можливість збільшення тарифів на газ для оздоровлення фінансового стану "Нафтогазу". Про це сьогодні, 7 липня на прес-конференції повідомив віце-прем`єр-міністр Сергій Тігіпко.
11:34
Голова правління рекапіталізованого Укргазбанку Анатолій Брезвін подав запит до Міністерства фінансів на додаткову капіталізацію банку в розмірі 5 млрд. гривень. Але цей банк уже отримував додаткові кошти в розмірі 3,1 млрд. гривень.
15:49
Україна з 1 липня 2010 року підвищила ставку акцизів на пиво на 23,3% і на тютюнові вироби - приблизно на 30%. Це передбачено законом № 6337 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів", який парламент ухвалив 20 травня.
08:43
Президент Віктор Янукович наказав прем'єру Миколі Азарову взяти під особистий контроль своєчасну виплату зарплати. Таке доручення глави держави має бути виконано до 1 серпня, повідомляє прес-служба президента.
16:19
Середні роздрібні ціни на більшість видів нафтопродуктів в Харкові практично не змінилися.
12:12
Прем'єр міністр України Микола Азаров запевняє, що зробив усе для того щоб отримати допомогу від Міжнародного Валютного Фонду. За його словами уряд підготував надійний фундамент для завершення переговорів з МВФ.
15:18
Про це повідомила директор зі зв'язків із громадськістю IKEA у Росії й СНД Оксана Белайчук, повідомляє агентство "Українські новини". Зокрема, зі слів Белайчук, компанія не тільки відклала пошук нових ділянок під будівництво гіпермаркетів, але й розвиток уже купленої нею ділянки в Одеській області.
13:14
За попередніми розрахунками, 27 квітня під час безпорядків у сесійній залі парламенту було завдано збитків на суму понад 100 тис. грн. Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин.
13:46
На авіабудування - у вісім разів менше, ніж на видобуток копалин, суднобудування - 0 гривень, комп'ютерні продукти - 0 гривень, нанотехнології та альтернативні джерела енергії - 0 гривень 00 копійок. При цьому бюджет просто "кишить" реформами і розвитком.