Грошi

15:19
Уряд Юлії Тимошенко другий рік підряд обіцяє віддавати місцевим органам влади всі зібрані ними податки.
12:20
Курс готівкового долара в Харкові впевнено тримається на рівні минулого тижня. Тенденцій до зниження немає.
11:36
У центральних обмінках Харкова – затишшя. На касах – таблички: «Тимчасово не працюємо».
17:57
Поки ЗМІ, зокрема російські, повідомляють про відмову уряду РФ виділяти Україні транш в 5 млрд доларів, Уряд України наполягає, що офіційної відмови не одержував.
14:58
Уряд на розширеному засіданні в четвер має намір ввести мораторій на здійснення перевірок державними контролюючими органами на період економічної кризи, заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
12:16
Кримська влада не виключає, що Автономна Республіка Крим буде запропонована як один з регіонів, де буде офіційно дозволений гральний бізнес.
13:13
Харків'яни ризикують залишитися без мобільного зв'язку. Картки поповнення рахунку для користування послугами мобільних операторів Київстар і МТС в багатьох місцях Харкова зникли з продажу.
12:15
Валютна нестабільність примушує харків'ян понадійніше і подалі заховати зелені. Касири в обмінках стверджують – харків'яни міняють валюту тільки у разі гострої необхідності.
13:30
Здешевшення долара, швидше за все, носить тимчасовий характер. Вже до осені ситуація може змінитися, а гривня девальвує на рівень понад 8,5 грн./дол.
11:45
Курс готівкового долара в Харкові по дорозі вниз пройшов відмітку в 7.50 на покупці і 7.60 – на продажі.