Грошi

09:37
Вперше за останні дні Національний банк України опустив офіційний курс євро нижче 10 гривень.
16:36
Сьогодні на засіданні Національної комісії з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) було ухвалено рішення про збільшення абонплати за послуги фіксованого телефонного зв'язку.
15:35
Міністр оборони Юрій Ехануров має намір звернутися до Мінфіну з проханням виділити 30 мільйонів гривень для відновлення електропостачання на стратегічних військових об'єктах.
14:22
В порівнянні з минулою добою, на 30 січня Національний банк України опустив євро і російський рубль, залишивши долар на колишньому рівні.
10:26
У Партії Регіонів уважають, що виплати радянських внесків, ініційовані прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, сприяли обвалу національної валюти.
09:25
Середня ціна продажу американської валюти в обмінних пунктах Харкова 30 січня опустилася ще на 5 копійок.
16:35
Пасажири Харківського метрополітену, які поповнять рахунок на безконтактних картах для оплати проїзду, платитимуть по 75 копійок і після подорожчання, поки не витратять всю суму на картці.
15:24
У лютому українців очікує неприємний сюрприз – хліб на подорожчає 7–15%.
14:14
За минулу добу на ринку готівкового долара у Харкові не відбулося істотних змін, не вважаючи на зниження курсу продажу в обмінних пунктах.
10:34
Депутати вигадали, як боротися з боргами споживачів перед комунальниками. Спосіб простій – введення так званих «пільгових тарифів» на оплату послуг ЖКГ. Ті, хто заздалегідь заплатить за тепло, воду і інші комунальні послуги, отримають знижку, розмір якої може досягти 90% від основного тарифу.