Вибори і вибір

Олександр Денисов  |  Понеділок, 6 вересня 2010, 11:04
11 вересня стартує виборча компанія по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Саме в цей день у Свято-Дмитрівському храмі м. Харкова відбудеться панахида по загиблих у страшному теракті в США та по жертвах тоталітарних режимів.
Вибори і вибір

Збіг обставин чи ні, але саме в цей день регіонали розпочнуть «панахиду» по демократії в Україні, створенням територіальних виборчих комісій (обласних, міських, районих). Нагадую що ці комісії створює ЦВК, яка, майже повністю, належить теперішній владі. А це означає, що всі комісії (які б партії не подавали б свої представників до ТВК) будуть утворені з представників регіоналів та їх сателітів (комуністів, літвінівців, тигіпківців тощо).

Для створення ілюзії демократії можуть взяти по одному представнику від опозиційних сил і потім, дуже всім розповідати про рівність можливостей. Якщо, хоч в одній ТВК в усій України буде бодай рівна кількість від влади і опозиції, в лісах Росії вимруть усі ведмеді. Це звісно жарт, але районні ТВК створюють міські (в районі), селищі, сільські ТВК, а ті в свою чергу –ДВК. Ще веселіше. Тут відбір ще жорсткіший. Людина, яка в далекому 1992 році трохи посиділа в комісії (тобто начебто має досвід) має перевагу при відборі у комісію перед випускником юрфаку!? Але це ще не все.

Голови, заступники, секретарі комісій ПРИЗНАЧАЮТЬСЯ вищою за щаблем інстанцією. А тепер спробуйте здогадатися, хто посяде ці посади? Отож-то й воно. Але все це не жартома закладено в (рука не піднімається писати Законі) Беззаконня про вибори.

Так познущатися з Закону України та Українців може тільки така влада, яка з грубими порушеннями стала тією владою. Згадаємо вибори Президента, створення коаліції, призначення прем’єра тощо. Саме така влада, яка «покращує нам життя вже сьогодні» за допомоги подорожчання газу, комунальних послуг, продуктів харчування, підвищенням пенсійного віку – могла додуматися до такого «Закону».

При такому «Законі» результати виборів не може передбачити тільки сліпоглухонімий сидячи в ізольованій кімнаті п’яний в усмерть. Це знову жарт. Але не жарт, що влада в Україні після виборів 31 жовтня буде ТОТАЛІТАРНОЮ. З поверненням в минуле – українці!?

А може таки згадаємо, що ми Українці, нащадки славетних козаків, січових стрільців, Українських повстанців. Згадаємо тих, хто й у мирні часи поклав голови за Україну, хто й за часів вже і незалежної України намагався й намагається будувати Українську Україну. Згадаємо Народний Рух України, якому вже виповнюється 21 рік і який ніколи не зраджував Україні і Українському Народу.

Слава Україні! Україна переможе!

Голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України Олександр Денисов

comments powered by HyperComments