Зимові забави козака Швайки: на підтримку кандидата прибув Олег Тягнибок та інші народні артисти

Середа, 2 лютого 2011, 22:31
О.Тягнибок сподівається, що перемога Ігоря Швайки означатиме, що високі рейтинги Реґіонів на сході Україні вже є минулим, а "Свобода" стає єдиною опозиційною партією в масштабах усієї держави. Сьогодні лідер націоналістів відвідав Кегичівський район
Зимові забави козака Швайки: на підтримку кандидата прибув Олег Тягнибок та інші народні артисти

2 лютого  до Кегичівського району Харківської області завітав лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. Під час зустрічей з мешканцями місцевих сіл та селищ голова партії представив кандидата у депутати Харківської обласної ради  від "Свободи"   Ігоря Швайку. Селян під час зустрічей найбільше зацікавили механізми впливу депутата облради на місцеву політику, багаторічний політичний досвід  Тягнибока, діяльність депутатів-свободівців в інших реґіонах тощо.

Протягом дня лідер "Свободи" відвідав села Вовківка, Мажарка, Андріївка, Красне та селище Чапаєве, що в 43 виборчому окрузі обласної ради.

На питання селян з Мажарки про здатність депутата обласної ради розв'язати злободенне питання газифікації села, Олег Тягнибок зауважив: "Це не клопіт депутата, і це не проблема його особистих коштів. Селян привчають до того, що в ході виборчої кампанії місцевий олігарх здійснює ту саму газифікацію. Ніби з особистих, а насправді з украдених у вас коштів. Себто, краде мільйон, а повертає гривню. А потім селяни зобов'язані віддячити йому "голосм", і він ще кілька років матиме безмежні повноваження для безчинств.

Тягнибок прояснив ставлення ВО "Свобода" до продажу землі: партія чітко бачить механізми збереження української землі за українцями: власність на ділянки переходить в порядку успадкування, єдиним інститутом, що керує розподілом власності, є державний земельний банк, земля в жодному разі не переходить у власність іноземним резидентам.

Нагадаємо, що позачергові вибори депутата Харківської обласної ради замість вибулого відбудуться в Кегичівському районі у найближчу неділю, 6 лютого 2011 р.. Кандидат у депутати обласної ради від ВО "Свобода" І.Швайка веде досить активну агітаційну кампанію в мажоритарному окрузі № 43, що охоплює половину району. Минулого тижня до Кегичівщини для його підтримки приїздив відомий артист Богдан Бенюк, який є заступником Тягнибока в партії та депутатом Київської обласної ради. Швайка судиться зі своїм головним конкурентом, місцевим підприємцем Олександром Колосом, кандидатом  від Партії регіонів за фактом порушення ним порядку аґітації у газеті Кегичівського району "Наш край".
 

comments powered by HyperComments