У Харкові триває виставка систем та приладів енергозбереження. Технічні новинки презентують українські та закордонні виробники.

Жанна Титаренко  |  Четвер, 24 лютого 2011, 11:37
Серед українських проектів найпомітнішими є енергозберігаючі системи кримських, дніпропетровських та харківських конструкторів, серед закордонних – прилади з США.
У Харкові триває виставка систем та приладів енергозбереження. Технічні новинки презентують українські та закордонні виробники.

У приміщенні спортивного комплексу ХПІ (вул. Артема, 50-А) є можливість побачити найновіше та найдосконаліше технологічне обладнання.
На виставку приходять мешканці Харкова, які цікавляться технікою. Автори проектів енергозбереження розповідають про будову і принцип дії їх приладів.
Пересічних мешканців найбільше зацікавлюють системи опалювання та освітлювальні лампи. Виробники гарантують суттєве заощадження електроенергії за допомогою їх пристроїв, але далеко не кожен поспішає робити остаточні висновки і купувати щось для своєї домівки.
Ціна однієї енергозберігаючої лампи коливається в межах 60 гривень.
Виставка носить здебільшого пізнавальний характер. Усі охочі мають можливість отримати кольорові буклети з технічними показниками і схематичною будовою приладів.
Виробники сподіваються, що нові тарифи на комунальні послуги змусять людей задумуватись над способами заощадження енергії і їх продукція матиме попит серед загалу.
З цієї нагоди сьогодні, 24 лютого молоді інженери, юристи, журналісти та економісти в ході ділової гри «Енергозбереження - поняття кожного» представили перед журі соціально важливі проекти енергозбереження.
 

comments powered by HyperComments