Про поточну діяльність Братства, власне, українських ветеранів

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 28 лютого 2011, 20:54
У невеличкій кімнаті в приміщенні Держпрому щопонеділка збираються члени Братства, власне, українських Ветеранів. Вони обговорюють останні українські новини, висловлюють свої думки щодо української мови, культури і державності.
Про поточну діяльність Братства, власне, українських ветеранів

 

Вишитий портрет Тараса Шевченка, десяток книжок і два десятки тісно приставлених одне до одного стільців. У цій кімнаті сьогодні відбулось обговорення необхідності позначати національність у паспортах громадян України. На цю тему виступив голова Харківського осередку Організації Українських Націоналістів (ОУН-м) Микола Старунов. Усі присутні підтримали ідею того, що національність особи має позначатись в усіх паспортах.

Під час обговорення питань української державності Микола Старунов зачитав вірші Харківського письменника Анатолія Казакова.

Нині Братство Ветеранів непокоїть те, що повноваження Верховної Ради скоро закінчаться, а нових виборів ще не планують. Президента України, через низку фальсифікацій члени Братства вважають нелегітимним.

Під час обговорення промовці також торкнулися питання нелегітимності нинішньої Верховної Ради України. Адже у 2007 році відбулися позачергові вибори до парламенту, тому офіційні вибори мали відбутись 31 березня 2010 року. Президента України вважають нелегітимним ще й тому, що він приймав присягу перед нелегітимним парламентом.

Члени Братства вирішили, що Віктора Януковича називати президентом не можна, бо це паплюжить гідність українського народу, а в усіх офіційних заявах і зверненнях не треба ніколи нічого просити, бо в такої влади треба лише вимагати.

comments powered by HyperComments