Особливості адміністративної реформи на Харківщині: Добкін хоче собі заступника по Євро-2012

Софія Любчинська  |  Вівторок, 1 березня 2011, 12:55
Робоча група з напрацювань пропозицій щодо адміністративної реформи пропонує залишити в областях, які прийматимуть наступного року матчі Євро-2012 окремого заступника губернатора з питань підготовки до чемпіонату..
Особливості адміністративної реформи на Харківщині: Добкін хоче собі заступника по Євро-2012

Про це повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, який входить до складу робочої групи.

За його словами, загалом пропонується залишити в керівників українських областей по три заступники, окрім чотирьох міст, що приймають Євро-2012.

«Четвертий заступнк буде займатися питаннями підготовки до Євро-12 до завершення чемпіоната….Тому що багато нараз нарад із Євро -2012 проводиться у Києві, дуже багато окремої роботи, і статус заступника дозволить проводити наради на більш високому рівні, аніж просто директор Департаменту», - сказав Добкін.

Наразі голова Харківської облдержадміністрації має чи не найбільшу кількість заступників серед українських губернаторів - вісім. Окремої посади заступника із питань Євро-2012 немає. При Головному управлінні економіки існує управління з координації підготовки та проведення фінальної частини «Євро-2012».

 

comments powered by HyperComments