Олександр Ярославський шалено прибутковий для бюджету Харкова. Так вважають деякі його дрібніші колеги-підприємці.

Середа, 23 березня 2011, 16:06
Проекти Євро-2012, які фінансує головний інвестор підготовки Харкова Олександр Ярославський, забезпечили в 2010 р. 91 % доходів міського бюджету Харкова від продажу земельних ділянок.
Kharkiv Palace

Про це повідомив Сергій Нагорний, начальник аналітичного відділу Об'єднання підприємців-учасників підготовки до Євро-2012.

"У звіті про виконання бюджету Харкова за 2010 рік вказано, що надходження міської казни від продажу землі минулого року склали 40,4 млн. грн. При цьому, згідно з нашими розрахунками, 36,56 млн. грн. (91 %) були отримані міським бюджетом за рахунок продажу землі основному інвестору Харкова Олександру Ярославському для будівництва об'єктів до Євро-2012. Мова йде про такі проекти, як готель Kharkiv Palace, а також про об'єкти спортивної інфраструктури міста",- зазначив Сергій Нагорний.

Варто зазначити, що названа аналітиком Нагорним сума становить трохи більше 1 відсотка від доходів зведеного бюджету міста за 2010 р., які склали загалом 3248 млн.грн.

Про участь О. Ярославського в підготовці до Євро-2012  ми вже писали:

Олександр Ярославський і Рахункова палата. Особливості приватно-державного партнерства в Харкові - вони володіють, ми фінансуємо

Інформаційна кампанія Олександра Ярославського. Продовження буде?

comments powered by HyperComments