На вулиці потепліло. Народ на площі виходить

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 25 березня 2011, 14:53
Мешканці Харкова вийшли на Майдан Свободи з гаслами «Відбери в олігархів Україну і поверни її мільйонам наших громадян!». Акція супроводжується опитуванням небайдужих громадян
На вулиці потепліло. Народ на площі виходить

Організатором заходу стала Харківська громадська група «Прорвемся». Суспільно активні громадяни вимагають навести лад в судовій системі України, покращити освіту і спрямувати її на благо національних інтересів.

 Не залишили поза увагою і політичних репресій. Група «Прорвемся» вимагає створення слідчої комісії з розслідування системних фактів порушення прав людини.

Продовжує перелік вимог скасування нового Податкового Кодексу, монополії банківських послуг тощо. Звісно, не залишили поза увагою і підвищення пенсійного віку.

 Активісти організації вимагають відставки прем’єр міністра Азарова. Щодо продажу землі – позиція є такою: «Треба продавати хліб, а не землю».

Організація «Прорвемся» розпочала збір підписів за відставку Азарова. Паралельно з цим, кожен охочий може заповнити коротку анкету - дати відповіді на питання про те,  як виконав Віктор Янукович свої обіцянки (у питання переформульовані частини передвиборчої агітації Партії Регіонів). 

 За попередніми оцінками опитування можна сказати, що більшість мешканців Харкова впевнена у тому, що уряд Януковича не виконав передвиборчих обіцянок і їх життя, навпаки, погіршилося.

 Соціальне опитування розпочалось 21 березня і завершиться сьогодні. О 15.00 на Майдані Свободи очікується велика кількість пікетувальників і промовців. 

 

comments powered by HyperComments