Харківська обласна влада: зерна вдосталь, ціни на хліб до кінця року будуть стабільними

Понеділок, 28 березня 2011, 16:30
Харківська область забезпечена достатньою кількістю зерна і борошна для стабільності цін на соціальні сорти хліба до кінця цього року. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.
Харківська обласна влада: зерна вдосталь, ціни на хліб до кінця року будуть стабільними

За його словами ключові виробники хліба дотримуються меморандум про непідвищення цін."Найбільші підприємства Харківської області дотримуються своїх зобов'язаннь про непідвищення цін на соціальні сорти хліба. Ціна на ці сорти була трохи знижена, і я думаю, що до кінця року ми цю ціну утримаємо".

Також губернатор відмітив, що область має достатні резерви зерна і борошна для забезпечення стабільних цін на соціальні сорти хліба до кінця 2011 року. "Запасів зерна і борошна у нас досить, щоб в Харкові і Харківській області вартість соціальних сортів хліба не піднімалася до кінця року".

Також замголови області Віталій Алексейчук підтвердив, що Харківський регіон забезпечив себе зерном і борошном до урожаю 2011 року. Нагадаємо, що в лютому 2011 року ХОДА підписала меморандум взаєморозуміння з Державною інспекцією з контролю за цінами, Антимонопольним комітетом, управлінням у справах захисту прав споживачів, виробниками борошна, хліба і хлібобулочних виробів, а також супермаркетами продовольчого профілю.

comments powered by HyperComments