Етапи великого шляху - КПРС forever: Олігархи наші радянські

Понеділок, 28 березня 2011, 23:01
До призначених владою найближчих виборів ще півтора роки, але Партія регіонів вже відверто до них готується. Це новий симптом нашого політичного життя - сьогодні влада всіляко підкреслює власну партійність, намагаючись упакувати звичну, радянську за походженням, структуру в сучасну обгортку.
Етапи великого шляху - КПРС forever: Олігархи наші радянські

Як повідомляє прес-служба Харківської обласної організації Партії регіонів, лідер місцевих регіоналів Михайло Добкін вкотре згадав про підготовку до наступних виборів Верховної Ради.

"Напередодні парламентських виборів необхідно проаналізувати склад  дільничних виборчих комісій, звернути увагу на ті дільниці, де був низький відсоток голосів, відданих за представників Партії регіонів, посилити роботу в тих населених пунктах і районах, де з початку року спостерігається нульова динаміка приросту партійних лав. Це місто Люботин, Богодухівська, Великобурлуцька та Коломацька районні партійні організації. Ми не женемося за кількістю, проте якщо у кількох районах люди не йдуть до партії - це симптом". - зазначив Добкін.

Для чого потрібно безупинно нарощувати кількість партійців,  Добкін не пояснив. Небажання вступати до політичної партії може бути якраз симптомом певного душевного здоров'я. Харківські "регіонали", які попри свою питому бізнесовість, дуже шанують все радянське, могли б пам'ятати про трьохмільйонну армію членів КПРС у Радянській Україні. У дні, критичні для своєї начебто  влади,  радянські комуністи не квапились її захищати. 

Одночасно перша заступниця губернатора по партійній роботі Олена Олешко оголосила про створення партійної школи при ХОО Партії регіонів. Ідея партшколи, за її словами, належить М.Добкіну.

Якщо пригадати, що сьогодні більшість глав державних адміністрацій також очолюють відповідні партійні організації  ПР  та  ще є, як правило,  й депутатами місцевих рад, крім застійного "совка"  інших аналогій не виникає.

comments powered by HyperComments