Трохи європейської фантастики - автобуси відомого польського виробника "Solaris" сьогодні запропоновані перевізникам Харкова

Вівторок, 29 березня 2011, 17:23
Польська компанія "Solaris Bus & Coach" розташована у містечку Болехово біля Познані - міста-побратима Харкова. Ще в 1990-х рр. здобула премію "Золоті колеса міського транспорту", після того має чимало національних та міжнародних відзнак. Виробляє найсучасніші моделі міських, міжміських, туристичних автобусів, а також тролейбусів і трамваїв. Експортує свою продукцію до Німеччини, Швеції, Чехії, Греції та інших країн.
Трохи європейської фантастики - автобуси відомого польського виробника  "Solaris" сьогодні запропоновані перевізникам Харкова

Фірмова ознака продукції  "Solaris" - сучасний дизайн, високий рівень комфорту як для пасажирів, так й для водіїв, та відповідність найжорсткішим екологічним вимогам Європейського Союзу.

Сьогодні автобуси "Solaris" були презентовані харківським перевізникам. Як повідомила прес-служба Харківської міської ради, також відбулись переговори щодо можливості придбання автобусів для роботи на міських маршрутах.

"У пошуках оптимального рішення щодо закупівлі для міста пасажирського транспорту, що відповідає високим стандартам і за комфортністю, і за технічними харктеристиками, міська влада розглядає можливість залучення до роботи на центральних маршрутах Харкова автобусів  "Соляріс".  Ми надаємо можливість харківським перевізникам вивчити технічні характеристики запропонованого автобусу, можливість його придбання та подальшої експлуатації", - зазначив директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан.



 

comments powered by HyperComments