Вчора відкрився обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе»

Четвер, 16 червня 2011, 12:23
Вчора 150 юних співаків, музикантів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, письменників та спортсменів віком від 8 до 16 років з районів Харкова та Харківської області приїхали до санаторію «Ялинка» Зміївського району на обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе».
Вчора відкрився обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе»

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 17 червня у концертній залі санаторію «Ялинка». У святковій концертній програмі очікуються виступи учасників та гостей фестивалю.

Програма Фестивалю традиційно включатиме в себе добре знайомі конкурси, які допоможуть організаторам познайомитися з учасниками та їх талантами – вибрати кращих з кращих. Конкурс малюнка на асфальті «Світ моїх захоплень», зустріч з молодими письменниками – лауреатами щорічного обласного конкурсу-огляду молодих письменників «Молода Слобожанщина», виставка творчих робіт «Барви Слобожанщини», конкурс юних танцюристів «Літня веселка», день здоров’я та спорту (турнір з шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу), конкурс музикантів та виконавців «І знову музика лунає», конкурс вокалістів, інтелектуальне шоу «Що? Де? Коли?», конкурс плакатів «Повір у себе, друже мій». Кожна дитина зможе похизуватися своїми вміннями та відчути увагу та визнання дорослих та однолітків.

Переможці фестивалю будуть визначені оргкомітетом за підсумками проведених під час зміни конкурсів. На церемонії закриття фестивалю, яка відбудеться 23 червня, діти-переможці отримають грамоти Головного управління у справах сім’ї, дітей та молоді облдержадміністрації та Харківського обласного центру молоді та, звичайно, пам’ятні подарунки.

comments powered by HyperComments