У Харківській області направлена до суду справа наркоугрупування, створеного працівником міліції

Вівторок, 5 липня 2011, 13:02
Слідчим відділом прокуратури Харківської області завершено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням одного з колишніх начальників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України на Південній залізниці, а з ним ще 5 громадян України, за ч.1 ст.263, ч.3 ст.307, ч.3 ст.311, ч.3 ст.28, ч.2 ст.317, ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України.
У Харківській області направлена до суду справа наркоугрупування, створеного працівником міліції

 

Вказаним особам пред’явлено обвинувачення у скоєнні в період 2009-2010 років у складі створеної зазначеним працівником міліції організованої групи злочинців, пов’язаних з незаконним придбанням, перевезенням, виготовленням, зберіганням з метою збуту та збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та прекурсорів з використанням корупційних зв’язків, а також утриманням притону. Працівникові міліції, крім того, інкриміновано зловживання службовим становищем та незаконне зберігання вогнепальної зброї.

 Стосовно всіх обвинувачених обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

 25 червня кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до апеляційного суду області для визначення територіальної підсудності та подальшого розгляду по суті, повідомив сьогодні начальник слідчого відділу прокуратури Харківської області Микола Желяков.

comments powered by HyperComments