Встановлено особу, яка забрала зниклого редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва з дому

Середа, 27 липня 2011, 12:18
Остаточно встановлено особу, яка в серпні минулого року забрала з дому редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва і вивезла його на автомобілі. Так сказав у вівторок на прес-конференції начальник Харківського міського управління міліції Микола Фоменко.
Встановлено особу, яка забрала зниклого редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва з дому

Людина, що брала участь у вивезенні журналіста в невідомому напрямку - колишній міліціонер Андрій Козар, який зараз перебуває в розшуку, сказав М.Фоменко.

Раніше А.Козар проходив у справі як свідок. Він підозрюється у причетності до інших злочинів.

Щодо В.Климентьєва, то його тіло поки що не знайдено, зазначив М.Фоменко. Міліція контролює всі неопізнані трупи, а їх тільки у Харкові та області з початку року виявлено понад півсотні, в основному, це особи без певного місця проживання, сказав він.

В.Климентьєв зник 11 серпня 2010 року. Через чотири дні було порушено кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство". Газета В.Климентьєва спеціалізувалася у журналістських розслідуваннях на тематиці корупції у силових структурах. Слідство за участю двохсот фахівців, у тому числі, з російського прикордоння, проводиться під контролем Президента України В.Януковича та Генпрокуратури України.

comments powered by HyperComments