Активісти молодіжної організації "Фундація регіональних ініціатив" заступилися за побиту дівчину - касира харківського супермаркету

Вівторок, 2 серпня 2011, 01:03
Всеукраїнська молодіжна організація "Фундація регіональних ініціатив" вимагає відшкодування збитку касиру харківського супермаркету, яку вдарив охоронець того ж супермаркету. Про це вчора повідомив активіст організації Юрій Сулима.
Активісти молодіжної організації "Фундація регіональних ініціатив" заступилися за побиту дівчину - касира харківського супермаркету

 

За його словами, 15 липня охоронець супермаркету на Новій Баварії завдав тілесних ушкоджень 22-річній дівчині-касиру. Після інциденту дівчина була доправлена до лікарні. "Ми сформували інформаційний запит до власника супермаркету про заходи, вжиті щодо охоронця та стан справ з відшкодуванням шкоди потерпілій. У разі, якщо заходи не приймуть, харківська молодь розпочне акції протесту", - заявив Ю.Сулима.

Як зазначив Ю.Сулима, за словами працівників супермаркету, охоронець ховається від переслідувань у Росії. За фактом побиття касира порушено кримінальну справу за статтями Кримінального кодексу "Хуліганство" і "Нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості", за що винуватцю загрожує від 3 до 5 років ув'язнення. Як з'ясувалося, охоронець раніше вже мав судимість.

comments powered by HyperComments