Захисники зелених зон міста отримали тяжкі тілесні ушкодження

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 2 серпня 2011, 22:28
Сьогодні, о пів на сьому вечора, муніципальна охорона завдала тілесних ушкоджень п’ятьом юнакам, які протягом дня перешкоджали вирубці дерев. Дещо раніше важкі тілесні ушкодження отримав Андрій Цуканов. Наразі, двоє юнаків перебувають у 4-й лікарні невідкладної медичної допомоги.
Захисники зелених зон міста отримали тяжкі тілесні ушкодження

Про це та інше «Справжній варті» повідомили потерпілі і свідки цих подій.

Група юнаків із 5 людей уже виходили з Парку Горького і планували повертатися до своїх домівок.

Василь Пономарьов і Дмитро Пилипець уже майже вийшли на дорогу, тобто на вулицю Сумську. До них підійшли 5 осіб і почали їх брутально ображати. Усі побачили, що діло йде до бійки. До них одразу підбігли Ігор Гуденко, Геннадій Ковшик і Станіслав Тимошенко.

Дмитра Пилипця і Станіслава Тимошенко повалили на мокру землю і почали бити міцними палицями. Половину цеглини кинули у Василя Пономарьова і він отримав травму руки.

 Найбільше постраждав Станіслав Тимошенко. Він втрачав свідомість. Є підозра на струс мозку і перелом руки. За словами Василя Пономарьова, лежачого Станіслава били палицями.

Дмитро Пилипець, Василь Пономарьов, Ігор Гуденко та Геннадій Ковшик отримали тілесні ушкодження легшого ступеня тяжкості. Вони написали заяви у правоохоронні органи й отримали направлення на судмедекспертизу.

Андрій Цуканов отримав тілесні ушкодження на декілька годин раніше. І є свідки, які бачили, як муніципальний охоронець вдарив його по обличчю.

Наразі Андрій Цуканов разом із Станіславом Тимошенком перебувають у 4-й лікарні невідкладної медичної допомоги.

Зараз у Парку Горького перебуває декілька десятків людей. Усі вони очікують підмогу. Очікують, коли ж вийдуть інші мешканці Харкова, і допоможуть у цій справі. Бо коли у Парк Горького прийде хоч декілька тисяч людей, бити нікого не будуть, і пиляти дерева теж.  

comments powered by HyperComments