У Харкові відкрито черговий дитячий майданчик - «Галявина казок» на ХТЗ

Субота, 20 серпня 2011, 12:23
Відкриття великого ігрового майданчика «Галявина казок» відбулося 19 серпня на вул. Миру в Харкові. Новий майданчик включає в себе дві зони - дитячу і спортивну. Його площа - 3 га.
У  Харкові відкрито черговий дитячий майданчик - «Галявина казок» на ХТЗ

У церемонії відкриття взяв участь Харківський міський голова Геннадій Кернес. Звертаючись до жителів району, він зазначив, що цей майданчик стане другою домівкою для багатьох дітей. «Я впевнений: це місце стане улюбленим у дітей та молоді, тут вони гратимуть і розвиватимуть свої спортивні навички, а їхні батьки не турбуватимуться, що дітям немає чим зайнятися», - зазначив Г.Кернес.

Як повідомив директор Департаменту житлового господарства Харківської міської ради Роман Нехорошков, на території майданчика розташований фонтан, гірки, гойдалки, футбольне поле, тенісний стіл, пісочниці. Кожен атракціон на майданчику має ім'я казкового героя. «Цей майданчик з'явився досить швидко, ми готували його два з половиною місяці. Думаю, що він гідно служитиме місцем відпочинку для жителів цього мікрорайону», - підкреслив директор департаменту.

comments powered by HyperComments