Молодіжні українські громадські організації Харківщини 24 серпня запрошують до пам'ятника Тарасу Шевченку на спільне свято “День Варення України — 20 років Незалежності!”.

Неділя, 21 серпня 2011, 22:02
Українців і гостей нашого міста, студентів і професорів, селян і робітників, програмістів і журналістів, веселих і серйозних, і всіх всіх всіх патріотів запрошуємо на День Народження — 20 років Незалежності України. Початок о 14:00. Як і годиться у День Народження буде весело. На вас чекають сюрпризи і подарунки.
Молодіжні українські громадські організації Харківщини 24 серпня запрошують до пам'ятника Тарасу  Шевченку на спільне свято “День Варення України — 20 років Незалежності!”.

Святкова програма складатиметься з двох частин. Перша — концертний майданчик. Ви почуєте віртуозів харківського кобзарства і неперевершене виконання українських народних пісень від провідних етно-гуртів Харкова “Веселка”, “Фарби”, “Муравський шлях”. Станете учасниками перформенсу малювання поезії. Відчуєте бойовий дух козаків і побачите привітання з Бразилії від майстрів капоейри. А рокерів-патріотів очікує виступ гуртів “Квітень”, “Калєкція” і “ТамДеМи”. Нарешті, у фіналі свята — проект лаунж музики “Akytov Project” із програмою “Музика Свободи”.

Друга частина нашого Дня Варення — галявина майстрів. Тут банкіри навчаться ліпити горщики для грошей, чоловіки — майструвати прикраси для дружин і подруг, поштарі — вирізати витончені листівки, прихильники етно — витесувати бандури, фантазери — робити ляльки-мотанки...

За українською традицією іменинника віншують побажаннями. До нашого святкового гурту запрошуємо родини для малювання величезної мапи України із побажаннями. Початок дійства — також о 14:00.

Всім Миклухам і Маклаям ми подаруємо екскурсійну мандрівку Харковом “Шлях до Незалежності”, а спортсменам — велопробіг “Лісопарк - сад Т.Г. Шевченка”, що розпочнеться о 13:00 (коло трамваю).

А ввечері — по особливому хвилююча мить! Кожен харків'янин може долучитись до флеш-мобу “20 років Незалежності”. Учасники акції створять зі свічок цифру 20 і Державний Герб України - Тризуб. Приходьте на флеш-моб зі свічками о 21:00.

Організатори свята: Спілка Української Молоді, ГО “Поступ”, Фундація регіональних ініціатив, Харківський клуб підприємців, ГО “Молода Просвіта”, клуб “Jump2life” - клуб волонтерів “Євро 2012”, Центр Національного Відродження.

Докладніше про свято ви зможете дізнатися від організаторів заходу під час прес-конференції 22 серпня о 12:00 в ІА “Мост-Харків”.



 

comments powered by HyperComments