Мешканців Харкова з Днем Незалежності України вітали громадські організації, партії та депутати Львівської міської ради

Жанна Титаренко  |  Середа, 24 серпня 2011, 18:25
Біля пам’ятника Тарасу Шевченку зібралось близько сотні людей. Виднілися прапори Української Народної Партії, Конгресу Українських Націоналістів, Народного Руху України, «Зеленого фронту», і, звичайно ж, синьо-жовті полотнища. Мабуть вперше, на подібних заходах не було прапорів ВО «Батьківщина».
Мешканців Харкова з Днем Незалежності України вітали громадські організації, партії та депутати Львівської міської ради

Після покладання квітів і численних промов про політичну ситуацію в Україні були зачитані вірші харківського поета Анатолія Казакова. А доповнив це поетичне бачення України Анатолій Бутенко.

Мешканців Харкова з Днем Незалежності привітали депутати Львівської міської ради від партії «Україна соборна» - Володимир Гірняк та Юрій Кужелюк. У своїй коротенькій промові вони не лише побажали місцевим мешканцям гарних свят і впевненості в своєму майбутньому, а й запропонували низку проектів щодо співпраці з Харковом з метою розбудови цивілізованої Української держави.

Привітання були гарними. Дещо не вписувалися в формат свята лише намети організації «Молодые регионы». Присутність у Саду Шевченка своїх наметів «Молодые регионы»пояснили тим, що неподалік них проходить виставка фотографій під назвою «Харьков – город переживший войну».

comments powered by HyperComments