Молодіжне крило Харківського Руху працює над зйомкою нового фільму, але це зовсім не заважає брати участь в інших мистецьких, спортивних і політичних заходах

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 26 вересня 2011, 20:44
Харківський осередок Молодого Народного Руху долучився до організації й участі у показі сучасної моди, у якому взяли участь професійні фото-моделі та звичайні дівчата. Наразі молодіжне крило РУХу разом із творчою групою «Ілізіум» працює над зйомкою нового фільму за авторським сценарієм Микити Петенка. Крім цього, рухівці готуються до спортивно-патріотичної гри «Чорний ворон».
Молодіжне крило Харківського Руху працює над зйомкою нового фільму, але це зовсім не заважає брати участь в інших мистецьких, спортивних і політичних заходах

 

Усім відомо, що серед дівчат поширюється мода на дієти, голодування, тісний одяг, ремні і пояси, що передавлюють внутрішні органи тощо. Звісно, що все це робиться задля того, щоб гарно виглядати, вдало вписатися в колектив однолітків та з багатьох інших причин.

Аби спростувати ці стереотипи, члени Харківського осередку Молодого Народного Руху наважилися стати поряд із професійними фото-моделями і показати, що звичайні дівчата виглядають не гірше за них.

І дійсно, дівчата, які не мають модельних параметрів виглядали дуже гарно. Вони закликали глядачів не комплексувати своїми розмірами і не псувати своє здоров’я всілякими дієтами.

«Українські дівчата мають бути здоровими і народжувати повноцінних нащадків», - наголосила одна з учасниць показу.

Оскільки дієти та виснажливі вправи на тренажерах почали поширюватись і серед хлопців, до участі в показі мод долучились представники чоловічої статі.

Такий своєрідний конкурс краси відбувавсь у приміщенні Сан-Сіті Плаза.

Організатором такого чудового показу була ВМГО "Союз обдарованої молоді", а також Катерина Болдирєва та Дмитро Клонер. Молодий Народний Рух активно долучився до участі  й організації цього заходу. Ідею показу також підтримали харківські візажисти та дизайнери. 

Але цей захід повністю не виснажив молодих рухівців і вже наступного дня вони разом із творчою групою «Ілізіум» брали участь у зйомці нового фільму за сценарієм Микити Петенка. Коли сюжет буде повністю знятим і змонтованим, новий фільм надішлють на міжнародний конкурс молодих талантів, що відбуватиметься за ініціативою німецьких митців кінематографу й режисури.

(Один з кадрів майбутнього фільму)

(Підготовка до зйомки фільму)

Водночас, члени Молодого Народного Руху (МНР), які беруть участь у зйомках, не забувають про свою громадянську і політичну позицію. Вони постійно долучаються до різноманітних акцій протесту проти вирубки зелених зонах міста, проти закриття трьох опозиційних телеканалів і всіх тих "реформ" і порушень закону, які здійснює чинна влада.

Також повідомляємо, що Харківський осередок МНР запрошує всіх охочих до участі і Всеукраїнській спортивно-патріотичній грі «Чорний ворон», яка відбуватиметься з 30 вересня до 2 жовтня неподалік Холодного Яру, що на Черкащині. Якщо Вас зацікавила ця гра надсилайте листи за адресою: sekretsriat@mnr.org.ua.

comments powered by HyperComments